add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 500 лв.

 • При нужда се свържете с нас на тел.: +359 898 72 00 60
 • electro-marker-icon гр. Варна, ул. Братя Бъкстон 30
 • Валути
  • BGN

Търсите сервиз за компютри и лаптопи, който да реши проблем с вашия лаптоп или компютър? Посетете ни и ще направим всичко необходимо за да го върнем в експлоатация с минимални разходи.

При нужда свържете се с нас на +359 898 7200 60  или ни посетете на ул.Братя Бъкстон 30 (срещу пицария Реана) в гр.Варна

 • Понеделник - Петък 09:00ч. - 18:00ч.
 • Събота: 10:00ч. - 17:00ч.
 • Неделя: При запитване. В зависимост от натовареността на сервиза. Молим първо да позвъните на посочения телефон преди да предприемете посещение. Благодарим за разбирането!
 • Почивни дни месец Юли: 15,16,17,18,19,20 - Фирмен отпуск.

При ползване на две или повече услуги за 1 бр. лаптоп или компютър, правим отстъпка от сумата на извършената услуга. При желание да изпратите лаптоп от друг град/ село. Молим да се изпратят до офис на еконт "Джеймс Баучер" или спиди "Селиолу партер" до Долфи Сървиз Еоод 0898 72 00 60 

Сервиз за компютри и лаптопи Варна

 

Услугите се извършват в рамките на 2-4 часа. При не наличие на части срока е на договорка ,като в повечето случаи се извършва в рамките на 24ч. Зависимост от наличността на резервната част.

 

Цена

Услуга Забележка / Действия по услугата
25 лв. Диагностика Лаптоп / компютър. Преглед за развалени части, разглобяване и сглобяване. Замерване на SMD чипове и бушони по дънните платки. Смяна на компоненти при нужда за тест.

45 лв.

-20 лв. отстъпка от 65 лв.

Пре / инсталация на Windows 7/ Windows 10 /Windows 11 Linux.

Инсталация на нова ОS + Запазване на абсолютно всички данни (като те се прехвърлят на носител и след инсталацията се връщат на хард диска). + допълнително 10 програми по избор на клиент !

80 лв

Смяна на захранваща или друг вид букса на лаптоп ( без цената на буксата). Разпояване с висок клас техника на предишната букса, и запояване на нова към дънната платка. Без оставяне на следи от смяната.

60 лв

.

Профилактика / почистване на лаптоп.

Разглабяне, почистване и сглобяване на лаптоп без оставяне на следи. Дънната платка се сваля от кутията, всяка част се почиства внимателно с препарати за по-добра връзка и с химикали за обезпрашаване. Подмяна на термопаста с Artic MX-4. Термопастата е включена в цената.

65 лв.

Профилактика / почистване настолен компютър. Разглабяне, почистване и сглобяване на настолен компютър без оставяне на следи. Дънната платка се сваля от кутията, всяка част се почиства внимателно с препарати за по-добра връзка и с химикали за обезпрашаване. Захранването се разглобява и почиства. Перката на захранването се смазва. Подмяна на термопаста с висококачествена Artic MX-4. Термопастата е включена в цената и не се заплаща допълнително!
15 лв. Профилактика на видеокарта Старателно се премахва всеки компонент и се почиства с препарати за обезпрашаване. Сменя се термопастата с Artic MX-4 и при нужда се сменят термопадовете. Термопадовете се закупуват допълнително, заради разликата в дебелината им.

65 лв.

Профилактика / почистване на конзола Ps4 slim. Разглабяне, почистване и сглобяване на конзола Ps4 slim без оставяне на следи. Дънната платка се сваля от кутията, всяка част се почиства внимателно  с препарати за по-добра връзка и с химикали за обезпрашаване. Захранването се разглобява и почиства. Перката на захранването се смазва. Подмяна на термопаста с високачествена такава. Термопастата е включена в цената.
10 лв. Програма по избор. Програма по избор на клиент при условие. Цената се заплаща при условие ,че клиента желае само и единствено програмата без други услуги.
40 лв. Проект за обзавеждане на офис. Изготвяне на оферта, подбор на техника и оглед на помещение на територията на Република България.
15 лв. Почистване от вируси. Премахване на вируси и други зловредни обекти (тулбари, троянски коне и др.)
12 лв. Манипулации на хард диск. Манипулации, свързани с дялове на твърд диск ( разширяване, сканиране за лоши сектори, изваждане на информация за време на ползване на хард диска, здраве на устройството и друга възможна информация ).
65 лв. Подмяна на кутия на настолен компютър. Подмяна на компютърна кутия закупена от клиент или от нас (трансфер на компонентите извънгаранционно). Всички части се изваждат от старата кутия, почистват се и се сглобяват на ново в новата кутия. Извършва се и професионално прокарване на кабели в кутията.
24 лв. Инсталация на Microsoft Office. Инсталация на пълен пакет Ms Office (Включващи всички програми в пакета). Инсталира се единствено след предоставен лиценз от клиент.
16 лв. Инсталация на OpenOffice / Libre Office. Инсталация на пълен пакет безплатен Libre Office (Включващи всички програми в пакета). Подобни на MS Office.
20 лв. Връщане на изтрити файлове. от ФЛАШ ПАМЕТ * Забележка ( възможно е не всички файлове да бъдат върнати от програмата).
25 лв. Връщане на изтрити файлове. от ХАРД ДИСКА на компютъра * Забележка ( възможно е не всички файлове да бъдат върнати от програмата).
15 лв. Инсталиране на антивирусна. Инсталация на безплатен антивирусен Софтуер Avast или предоставена от клиент. Препоръчваме тази стъпка да не се извършва. Windows 10, Windows 11 имат вграден защитен софтуер, който според нас е достатъчно добър.
25 лв. Инсталиране на драйвъри. Намиране и инсталация на драйвъри подходящи за вашият лаптоп или компютър.
25 лв. Трансфер данни. Трансфер на данни от/на твърд диск на клиент.
45 лв. Подмяна на клавиатура на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и напасване на предварително закупена от клиент или от нашият сервиз клавиатура.
65 лв. Подмяна на вградена клавиатура на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и напасване на предварително закупена от клиент или от нашият сервиз клавиатура.
40 лв. Подмяна на матрица на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и напасване на предварително закупена от клиент или от нас матрица (екран).
5лв. - 15 лв. Добавяне/подмяна на RAM памет лаптоп. Разглобяване на лаптопа и подмяна на рам памет. При лаптопите с по-сложни капаци цената може да варира между 5 и 15 лв.
10 лв. Подмяна на преден панел на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и подмяна на предният капак. Предният панел за матрицата трябва да е съвместим с вашият лаптоп. Предварително може да бъде поръчан при нас.
25 лв. Подмяна на заден капак на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и подмяна на задния капак. Задния капак трябва да е съвместим с вашият лаптоп. Предварително може да бъде поръчан при нас.
45 лв. Подмяна на Палмрест на лаптоп. Цялостно разглобяване на лаптопа и подмяна на Палмрест. Задния капак трябва да е съвместим с вашият лаптоп. Предварително може да бъде поръчан при нас.
20 лв. Подмяна на камера на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и подмяна на камерата. Камерата на лаптопа не е включена в цената.
65 лв. Подмяна на дънна платка на лаптоп. Разглобяване на лаптопа и се подменя дънната платка. Слага се задължително нова термопаста Artic-MX4. Свързват се всички компоненти към дънната платка. Тестват се всички компоненти и се настройват драйвърите.
80 лв.

Флашване на BIOS / Прекодиране на BIOS /

Презапояване на BIOS

Разглобява се лаптопа / настолния компютър. Намира се BIOS чипа , разпоява се, извършват се нужните действия и се запоява обратно.

 

Всяка услуга която не присъства в ценовата листа подлежи на разглеждане и предоставяне на цена по договаряне. Стремим се да предоставяме максимално ниски цени с максимално високо качество на изпълнение!

Дължимата сума се заплаща след извършване на услугите от наша страна. При посещение на клиент в нашият сервиз преди да бъде върнат неговия лаптоп - компютър, ние отваряме, показваме и тестваме заедно. Стремим се нашите клиенти да останат максимално доволни и с високо доверие към нашите професионални услуги.

 • Извънгаранционен сервиз на лаптопи, компютри и друга компютърна и офис техника.
 • Диагностика и профилактика.
 • Професионален ремонт от квалифицирани специалисти.
 • Коректно отношение и винаги в срок.
 • Решение на софтуерни проблеми.
Долфи Сървиз Еоод е вече 5 години на българският пазар и се е утвърдила като фирма с услуги на добри цени и високо качество. Винаги коректни и в срок с нашите клиенти. Стараем се да предоставим възможно най-бързо и качествено нашите услуги на клиентите интересуващи се от здравето на техните компютри.
Нашата мисия е да предоставяме професионални услуги за ремонт на компютри и други свързани устройства, които ще помогнат на бизнесите, физическите лица и нестопанските организации да гарантират, че техните компютри са винаги в добра форма, за да им помогнат да осъществят бизнеса си или забавления. Изграждаме компания за ремонт на компютри, която може да се конкурира благоприятно с други водещи фирми в индустрията за ремонт на компютри.
Общи ремонтни услуги и поддръжка на компютърен хардуер (Всички марки)
 • Компютърна инсталация на операционна система и програми.
 • Компютриране / компютърно обновяване.
 • Работа в мрежа / свързване на два или повече компютри в затворена мрежа.
 • Премахване на вируси и защита на компютър.
 • Възстановяване на данни и прехвърляне на предоставен носител от клиент.
 • Продажба и доставка на компютри и периферия. Демонтаж, профилактика и монтаж на компютри.
 • Компютърни консултантски и консултантски услуги.
 • Други услуги, свързани с ремонт и инсталиране на компютър.
Слаб компютър?
Това са най-честите проблеми в лаптопите или компютрите...
  Вероятно е задръстен с вече не използвани файлове и регистри или се нуждае от модификации за да влезе в крак с времето.
  • Заповядайте с  вашия компютър в нашия сервиз за компютри във Варна на ул. Братя Бъкстон 30 срещу пицария Реана , където нашия екип с дългогодишен опит ще открият и отстранят всички създали се проблеми със софтуера и операционната система и ще възвърнат първоначалната скорост и отлична работа на вашият компютър / лаптоп.
  Проблем с хардуера? Няма подобно нещо при нас!
   В специализираният ни сервиз за ремонт на компютри и лаптопи във Варна се извършва ремонт и подмяна на различни хардуерни части като:
   • Дънна платка (motherboard) платката караща всички компоненти да работят заедно.
   • RAM памет (твърда памет) ключов компонент за мощността.
   • HDD диск (стандартен хард диск).
   • SSD диск (бърз хард диск).
   • CD/DVD устройство (четец за дискове).
   • LAN карта (мрежови адаптер).
   • Видео карта (графична карта, най-често използвана при гейминг).
   • Процесор (мозъка на компютъра).
   • Захранващ блок и други компоненти.
   • Кутия на компютър.
   Ако се нуждаете от абонаментно обслужване и други услуги, оставаме насреща!

   Свържете се с нас на тел.:+359 898 72 00 60

   Лаптопи изпратени по Еконт или Speedy се поемат от Долфи Сървиз и в двете посоки. Клиента не плаща транспорт! Цената на ремонта не се оскъпява поради доставките! Молим да изпращате вашите лаптопи и компютри до офис на Еконт - Битоля гр. Варна или Офис на Спиди - Селиоу Партер.

   Сервиз за лаптопи и компютри в град Варна. Продажба, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи - Dolphi Service