Магазин за компютри Варна - Долфи Сървиз

Добре дошли в нашия магазин за компютри! Всичко, което ви е необходимо за вашия дигитален свят, е на едно място. Ние предлагаме широка гама от компютърни продукти, съобразени с всеки бюджет и изискване.

Нашите Продукти

От мощни настолни компютри за геймъри до компактни лаптопи за професионалисти в движение, в нашия магазин ще откриете най-новите модели на водещите марки в индустрията. Всичко, което предлагаме, е внимателно подбрано, за да отговори на нуждите на домашни потребители, бизнес клиенти и геймъри.

Нашите Услуги

  1. Гаранция и Обслужване: Всеки продукт, закупен от нас, идва със стандартна гаранция и възможност за разширена гаранция. Нашите технически експерти са на разположение, за да ви предоставят бърз и качествен сервиз.

  2. Безплатна Доставка: Поръчайте от нас и се възползвайте от безплатна доставка за всички продукти на стойност над 500лв. Ние ценим вашето време и ви осигуряваме бърза и сигурна доставка до вашия адрес.

  3. Съвети и Ръководства: Не сте сигурни кой продукт е най-подходящ за вас? Свържете се с нас на тел.:  0898 72 00 60 за да ви помогнем с избора на правилния компютър.

Защо Да Изберете Нас

  1. Надеждност: Долфи Сървиз Еоод е на пазара от много години и сме изградили репутация на надежден доставчик на висококачествени компютърни продукти.

  2. Клиентско Обслужване: Нашите специалисти са тук, за да ви помогнат с всяко запитване или проблем, който имате. Клиентската ни подкрепа е винаги на разположение.

  3. Конкурентни Цени: Предлагаме конкурентни цени и редовни промоции, за да осигурим, че получавате най-добрата стойност за вашия бюджет.

Не се колебайте да разгледате нашите продукти и да се свържете с нас при всякакви въпроси. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия компютърен партньор!