Подмяна на клавиатура за лаптоп Варна

Имате нужда от подмяна на клавиатура за лаптоп във Варна?

А ако сте от друг град можете да изпратите лаптопа по Еконт или Спиди.  Напълно нормално явление е през годините клавиатурите да се развалят по един или друг начин. Най-често подменяме клавиатурите с нови понеже са заляти с вода или друга течност и те отказват да работят. Именно това е една от причините по които трябва да се намесим за да решим проблема. Ремонт на клавиатура на лаптоп, може много по-рядко да се извърши. Понеже почти всички клавиатури са индивидуални за моделите лаптопи и рядко може да има части за дадена клавиатура. За това е препоръчително да се подмени с чисто нова.

Подмяна на клавиатура Варна при Долфи Сървиз

Има три типа клавиатури:

1. Захванати към горния панел с пластмасови " нитове " или както обичаме да казваме полу капсулована.

2. Захванати с 2-5 болтчета и чопове, които с придърпване излизат от горния панел и може да бъде извадена и подменена.

3. Клавиатура захваната с около 30-50 бр. болтчета захваната към горния панел на лаптопа.

И при трите типа клавиатури е нужно почти цялостно разглобяване на лаптопа. При разглобяване на лаптопа препоръчваме и да извършим профилактика + смяна на термопасти на процесор и на видео карта. За да се спестят разходи от последващо отваряне. Разбира се ще направим отстъпка на трите услуги взети заедно.

Ремонта - подмяната на клавиатура за лаптоп е препоръчително да се извърши от професионалисти. Има много особености при отваряне на даден лаптоп. При тип 1 от изброените клавиатури по-горе е нужно след разделяне от горния панел, при поставянето на новата клавиатура да бъде обратно "нитована" към пластмасата. 

При нужда свържете се с нас на +359 898 7200 60  или ни посетете на ул.Братя Бъкстон 30 (срещу пицария Реана) в гр.Варна