Нуждаете се от ремонт на вашият настолен компютър или профилактика?

Няма проблем! Ние от Долфи Сървиз разполагаме с голяма сервизна база и голям набор професионални инструменти и машини за ремонт на вашите настолни компютри. Извършваме цялостна диагностика - инспекция, преди да констатираме проблема с Вас и да се вземе информирано решение от ваша страна.

Можете да откриете нашият специализиран сервиз за компютри на адрес: Варна, ул. Братя Бъкстон 30

 

Чести срещано явление за съжаление е в днешни дни компютърната техника да се разваля с течение на години ползване и натоварване. Дали по зависещи или независещи от Вас причини.

Най-честата причина да прекрати работата си един настолен компютър е процесора му или видеокартата да прегрее и да се активира авариен режим в който се спира работата на целия компютър. За това препоръчваме на всеки шест или дванадесет месеца той да бъде правилно профилактиран и почистван в наш сервиз.

Какво означава правилно профилактиран?

Това значи да се смени термопастата от процесора на компютъра и ядрото на видеокартата. Да се прегледат термоплочките дали имат нужда от смяна и в този смисъл да се сменят при нужда. Да се почисти и смаже перката охлаждаща процесора и охладителя. Да се премахне насъбралата се прах и старателно да се почисти дънната платка.

По този начин вашият настолен офис или геймърски компютър гарантирано ще може да бъде експлоатиран години наред без проблеми, освен ако не бъдат изпълнени нашите описани по-горе препоръки от наш специалиалист.

Ако изпитвате нужда от нашите услуги, можете да ни намерите на ул. Братя Бъкстон 30 или на тел.: 0898 72 00 60

Можете да разгледате и нашият ценоразпис ТУК.

Винаги насреща!

Сервиз за лаптопи и компютри в град Варна. Продажба, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи - Dolphi Service