add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Безплатна доставка за поръчки над 500 лв.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150лв.

  • При нужда се свържете с нас на тел.: +359 898 72 00 60
  • electro-marker-icon гр. Варна, ул. Братя Бъкстон 30
  • Валути
    • BGN

Нуждаете се от ремонт на вашият лаптоп или профилактика?

Няма проблем! Ние от Долфи Сървиз разполагаме с голяма сервизна база и голям набор професионални инструменти и машини за ремонт на вашите компютри и лаптопи.

Можете да ни откриете на адрес Варна, ул. Братя Бъкстон 30

 

Нормално явление е в днешни дни техниката да се разваля с течение на години ползване и натоварване. Дали по зависещи или независещи от Вас причини.

Най-честата причина да прекрати работата си един лаптоп е процесора му да прегрее и да се активира авариен режим в който се спира работата на целият лаптоп. За това препоръчваме на всеки шест или дванадесет месеца той да бъде правилно профилактиран и почистван в наш сервиз.

Какво ще рече правилно профилактиран?

Това значи да се смени термопастата от процесора и чипа на видеокартата. Да се прегледат термоплочките дали имат нужда от смяна и в този смисъл да се сменят при нужда. Да се почисти перката на дънната платка и да бъде смазана. Да се обере прахта и старателно почистване по дънната платка.

По този начин вашият лаптоп гарантирано ще работи години наред без проблеми, освен ако не бъде залят с течност или не бъдат изпълнени по-горните препоръки от наш специалиалист.

Понякога, обаче не е в това проблема. Възможно е изгаря на захранване или счупване на буксата към дънната платка. В този случай също има възможност за ремонт.

При изгаряне на захранващ кабел ( преобразувател ), ние можем да заменим с чисто нов в рамките на 24ч. Също така някои от тях подлежат на незабавен ремонт.

При счупване на буксата на захранването към дънната платка на вашият лаптоп, тя също може да бъде сменена. Наш специалист може да извърши това в рамките на 24 ( двадесет и четири ) часа. Разглабяме вашият лаптоп, намираме точния модел букса, поръчваме я и се сменя в същия ден в който е пристигнала при нас.

 

Ако изпитвате нужда от нашите услуги, можете да ни намерите на ул. Братя Бъкстон 30 или на тел.: 0898 72 00 60

Можете да разгледате и нашият ценоразпис ТУК.

 

Сервиз за лаптопи и компютри в град Варна. Продажба, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи - Dolphi Service