С какво се занимаваме?

Ние сме фирма занимаваща се с ремонт, профилактика и продажба на лаптопи, компютри и периферия. Обслужваме и сравнително голям брой фирми и се стараем нашите клиенти да остават доволни.

Къде се намираме?

Ние сме локализирани в гр. Варна на ул.Тодор Влайков 29 Главен път между училище "Елин Пелин" и хотел Golden Tulip до супермаркет Макао.

Как да се свържете с нас?

тел.: 0898 72 00 60 имейл: office@dservice.bg адрес: гр. Варна ул.Тодор Влайков 29

За нас

Сервиз за лаптопи и компютри в град Варна. С внимание към всеки клиент. Винаги в срок и възможно най-кратки срокове. Възможно най-добри цени на услугите ни. Използваме професионални уреди за диагностика и ремонт. А при нужда от нов компютър или лаптоп сме винаги насреща! Предлагаме голям асортимент на компютри, лаптопи, монитори, мишки, клавиатури и други в наш склад. Доставката се извърша от един до два дни в зависимост от натовареността на нашият сервиз. Безплатна доставка до наш обект. За нас е огромна радост, когато ни препоръчвате на ваши близки и познати.Сервиз за лаптоп и компютри Долфи Сървиз. Стараем се да отстраним проблемите свързани компютрите или лаптопите на нашите клиенти. Заповядайте при нас.

Качествено обслужване
Ниски цени
Гарантирано качество
Кратки срокове